Hulporganisatie voor Roemenië
      Fundatia Socialiá Prietenia

Inpaksters

Onze inpaksters

Zij zorgen ervoor dat de mensen in Maeriste e.o. in de kleding komen.

Inpaksters2Inpaksters1

De meeste vrouwen werken al meer dan 10 jaar bij de stichting en hebben al duizenden kledingpakketten ingepakt. Momenteel zijn er 15 vrouwen die één maal per week sorteren of kledingpakketten maken. De pakketten worden op maat gemaakt voor de gezinnen die we helpen. Voorheen waren dat 3700 mensen die één maal per 3 jaar een kledingpakket kregen. Nu concentreren we ons op de “100 armste gezinnen”.

Inpaksters3Inpaksters4

Om de anderhalf jaar probeert het bestuur een meeting te houden zodat we elkaar op een gezellige wijze kunnen bijpraten. De laatste keer hadden we een barbecue maar meestal is het een film- en dia-avond onder het genot van een hapje en een drankje. De volgende staat weer gepland in april 2014.

 

De inpakruimte.

D

D

 

 

 

 

 

 

 

We zijn al op diverse plaatsen aan het inpakken geweest. De eerste plaats was bij de familie Bosgraaf op de Doniaweg. Daarna zijn we verhuisd naar de Achterweg, Hereweg, Teunissenweg, Hoofdweg en als laatste de Dammelaan. Een ruimte die verwarmd is want in de winter wordt gewoon door ingepakt. Helaas een beetje klein maar wel een opslag voor een paar honderd dozen. Als deze opslag vol is gaan de volle dozen naar de grote opslag in Driesum.