Hulporganisatie voor Roemenië
      Fundatia Socialiá Prietenia

Loterij

Trekkingen loterij stichting Damwoude-Maeriste

Trekking loterij van 1 april 2020.

Niet zoals altijd een stukje in de krant met foto maar helaas alleen maar een mededeling op de website.

De 3 hoofdprijzen zijn:

  • 1ste prijs Robotstofzuiger  Fam. B. Flootman uit Leeuwarden
  • 2de prijs Boodschappenpakket  Fam. Damstra uit Driesum
  • 3de prijs Cadeaubon Welkoop  Mevr. Schat uit Damwald

Alle andere prijswinnaars hebben hun prijs reeds gekregen.

Iedereen van harte gefeliciteerd. 

 

Trekking loterij Damwoude-Maeriste april 2018.

De heer Bakker uit Damwald heeft dit jaar de eerste prijs gewonnen, een waardebon van €250 te besteden bij Terpstra Elektronica uit Dokkum. De tweede prijs, een fototoestel ging naar mevrouw Bosgraaf uit Damwald. De derde prijs bleef ook in Damwald. Familie H. van Dijk werd verrast met een elektrische tandenborstel Alle 60 andere prijswinnaars kregen bericht of hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen van harte gefeliciteerd.

Op de foto van links naar rechts: mevr. Bosgraaf, dhr. M. Visser, dhr. K. Bakker, dhr. B. Dreijer, mevr. van Dijk en mevr. F. de Boer.

DSCN1948

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn de winnaars van de loterij van 5 april 2017.

DSCN1776

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. De boormachine ging naar mevrouw J. Visser uit Dokkum.

2. De E-reader ging naar familie P. de Groot uit Damwald.

3. De boodschappenmand met de tegoedbon van €25 van de Spar ging naar familie A. Raap uit Damwald.

De andere 64 winnaars krijgen deze week hun prijs thuisbezorgd.

Iedereen van harte gefeliciteerd.

 

Loterij 6 april 2016

Trekking2016

Familie G. de Beer uit Damwoude heeft dit jaar de eerste prijs gewonnen, een digitale DAB+ radio. De tweede prijs, een tuinbank ging naar de heer van der Meer. De derde prijs ging toevallig ook naar Damwoude. Familie Rozendal werd verrast met een gourmette/raclette/stonegrill. Alle andere prijswinnaars kregen bericht of hebben inmiddels hun prijs ontvangen.

 

Loterijtrekking van april-2015.

DSCN0554 (800x600)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Familie Schaafsma van de Halewei uit Damwâld heeft dit jaar de eerste prijs gewonnen, een E-reader. De tweede prijs, een Senseo koffiezetapparaat is naar de heer en mevrouw Keijzer gegaan op de Hynsteblom in Damwâld. Toevallig viel ook de derde prijs in Damwâld, namelijk bij de familie Kingma op de Teunissenwei. De boodschappenbon t.w.v. € 50 is verdubbeld door de Spar te Damwâld. Alle andere prijswinnaars kregen bericht of hebben inmiddels hun prijs reeds ontvangen. De opbrengst van de loterij was bestemd voor het transport van kleding en goederen naar Maeriste (Roemenië).

Op de foto van links naar rechts: mevr. F. de Boer, mej. Kingma, mevr. A. Schaafsma, dhr. B. Dreyer, mevr. en dhr. Keijzer. Onder zittend op de hurken: dhr. Kingma.

 

Loterijtrekking van 9-4-2014.

Trekking 2014

Familie B. Kooistra uit Damwâld heeft dit jaar de eerste prijs gewonnen, een bonen koffiezetapparaat. Toevallig is de tweede prijs, een Samsung Tablet, in dezelfde straat gevallen bij de familie D. Gros. De derde prijs is naar Utrecht gegaan. De boodschappenbon t.w.v. € 50 van de Spar te Damwâld is voor mej. N. Annema. Haar moeder heeft de bon in ontvangst genomen. Alle andere prijswinnaars kregen bericht of hebben inmiddels hun prijs reeds ontvangen. De opbrengst van de loterij was bestemd voor het transport van kleding en goederen.

 

Loterij trekking van 4-4-2013 (helaas geen foto kunnen maken)

De eerste prijs een flatscreen TV ging naar fam. van der Molen, Damwoude. De tweede prijs een stofzuiger ging naar A. Wiegersma uit Damwoude. En de derde prijs, boodschappen t.w.v. € 75 gaat naar fam. Hoekstra ook uit Damwoude. Helaas geen foto van de winnaars wegens omstandigheden. Alle andere 70 prijswinnaars kregen bericht of hebben inmiddels hun prijs reeds ontvangen. De opbrengst van de loterij was bestemd voor het transport van kleding en goederen.

 

 

Loterij trekking van 12-04-2012.

Loterij 2012

De eerste prijs, een multicooker, ging naar de familie Holtrop uit Rinsumageast. De tweede prijs, een accu boormachine en stofzuiger, ging naar M. Toering uit Damwâld. De derde prijs, een speciale Senseo, naar de familie Peterson uit Damwâld. De opbrengsten waren voor de vervoerskosten van hulpmaterialen en kleding naar Maeriste.

 

Loterijtrekking van 7-4-2011.

Loterij 2011

De winnaars van de hoofdprijzen zijn: mevr. G. Toornstra en dochter Ilse (links op de foto) met de eerste prijs een camcorder. De tweede prijs; een portable dvd-speler is voor de familie E. Elzinga (in het midden op de foto). De derde prijs; een luxe friteuse ging naar mej. Algra (rechts op de foto). Alle prijswinnaars komen uit Damwoude. Op de foto linksonder mevr. F. de Boer en helemaal rechts dhr. B. Dreyer van stichting Damwoude-Maeriste. De opbrengsten waren voor de vervoerskosten van hulpmaterialen en kleding.